költöztetés nemzetközi

Költöztetés Külföldre

Költöztetés külföldre

A külföldre való költözés lebonyolítása és megszervezése bonyolultabb, hosszadalmasabb feladat, sokkal több mindent át kell alaposan gondolnunk. Aggodalmaskodni fogunk azon is, hogy vajon a költöztetendő  nehezebb bútorok és háztartási eszközök, hogyan fognak épségben átköltöztetni az új otthonunkba. Az előkészületeket már jóval előtte célszerű elkezdeni és számítani kell arra, hogy jelentős papírmunkával jár az egész.

Miért minket válasszon, ha külföldre szeretne költözni?

A külföldre való költözéshez komoly tervezés szükséges a megrendelő és szállító cég oldaláról is. Biztosítanunk kell minden költözéshez lényeges információt, hogy gördülékenyen és hatékonyan szervezzék meg a költöztetéseket. Tisztában kell lenniük, hogy hány kilométer lesz az út, ki kell választaniuk a legjobb útvonalat, ehhez tudniuk kell a pontos címet, a szállítandó berendezések méreteit, súlyát, hogy még véletlenül se történjen meg az a kellemetlen helyzet, hogy nem fér be valami vagy túl lesz terhelve a költöztető gépjármű.
A részletes tények alapján tudják majd eldönteni, hogy melyik költöztető autóra, hány költöztető emberre és milyen eszközökre lesz szükségük. Számításba fogják venni a plusz felmerülő költségeket is: ilyen lehet az autópálya használati díja, komp, alagút vagy híddíj.

 

Költöztetés külföldről Magyarországra

Egy költözés mindig bonyolult és sok nehézséggel jár, főleg ha nem is országon belül szeretnénk egyik helyről a másikra menni, hanem külföldről Magyarországra költözni. Nincs is nagyobb könnyebbség annál, ha ilyen helyzetben segítségünkre van egy költöztető profi csapat, akikre az egész folyamat megszervezését és lebonyolítását nyugodtan rábízhatjuk. Valószínű ők már túl vannak egy jó pár hosszabb költöztetésen, ahol zökkenőmentesen és a legnagyobb biztonságban külföldről hazaköltöztették sérülésmentesen az ügyfelek dolgait, bútorait.

 

Hogyan készüljünk fel a külföldről Magyarországra történő költöztetés előtt?

Egy ilyen hosszabb költöztetésnél még jobban meg kell tervezni mindent. Pontosan tudnunk kell, hogy mikor akarunk indulni és számításba venni az összes olyan eszközt és berendezést, amit költöztetni akarunk. Ismernünk kell a méreteket és azt is, hogy mely darabok a szétszedhetőek. Ha ezeket az adatokat nem szám szerint közöljük a költöztető céggel előfordulhat, hogy bizonyos dolgok nem fognak beférni vagy nem lehet biztonságosan bepakolni. Az ilyen kellemetlen szituációk elkerülése végett tényleg minden lényeges információt osszunk meg a költöztetőkkel, így ők is gondosan fel tudnak készülni minden eshetőségre, optimális költöztető autót vagy költöztető autókat tudnak biztosítani a gördülékeny és veszélytelen utazás érdekében.

Amivel még feltétlenül számolniuk kell a költöztetőknek, az úti cél. Nagyon fontos tudniuk a város nevét és a pontos címet, hogy a legjobb útvonalat kiválasszák, és azt is, hogy hány kilométerről van szó és mennyi ideig fog tartani a költöztetés.Megeshet, hogy több napot is igénybe vesz a külföldön való tartózkodás és utazás, ilyenkor kalkulálniuk kell a pihenőkkel és a váltással is, valamint a bútorok biztonságos rögzítéséről az útviszonyoknak és az időjárásnak megfelelően, hogy ne sérüljön meg semmi és senki. A szükséges költöztető eszközöket is ennek alapján fogják kiválasztani.

Külföldről való költözéskor legtöbbször hajnalban történik az indulás, és ajánlatos már az ez előtti napon bepakolni. Egy Magyarországhoz közelebbi országból akár egy nap is elég a feladat teljesítéséhez.

 

Mindig válasszon megbízható költöztető céget!

Ha egy megbízható, kiváló szakértelemmel rendelkező költöztető csapatot szeretne hívjon minket bizalommal!

06 20 318 02 55

MAster Fuvar